ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Στόχος της επιχείρησης είναι να εξελιχθεί σε  μία από τις σημαντικότερες Ευρωπαϊκές εταιρείες παραγωγής κλωστών ραφής υψηλής αντοχής.

Η Brillant λειτουργεί πελατοκεντρικά με διοικητική  ευελιξία, ώστε να ικανοποιεί αποτελεσματικά και άμεσα  τις ανάγκες των πελατών της .

Η Διοίκηση της Εταιρείας δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον σχεδιασμό και την παραγωγή νέων πρωτοποριακών προϊόντων, που αποτελούν σημεία αναφοράς για την ποιότητα και την αξιοπιστία τους.

Ο όρος Υψηλής Αντοχής που η Εταιρεία εισήγαγε και καθιέρωσε, δηλώνει την διορατικότητα και την υπεύθυνη στάση με την οποία αντιμετωπίζει τις προφανείς  ανάγκες της αγοράς για ποιοτική ραφή και υπογραμμίζει τη σημασία που δίνει στο ποιοτικό προβάδισμα των προϊόντων της.
 

Ο μεγάλος αριθμός των άμεσα διαθέσιμων χρωματισμών, η δυνατότητα βαφής οποιασδήποτε απόχρωσης κατά παραγγελίαν, οι επιλεγμένες ποιότητες πρώτων υλών και η σύγχρονη  τεχνολογική και επιστημονική υποστήριξη στον τομέα της παραγωγής, τοποθετούν την  Εταιρεία σε  εξέχουσα θέση στο χώρο της ευρωπαϊκής κλωστοβιομηχανίας.

Η Brillant έχει επενδύσει τα μέγιστα στο ανθρώπινο δυναμικό της. Φροντίζει αδιάκοπα για την μετεκπαίδευσή του στις πιο σύγχρονες τεχνικές  παραγωγής, εμπορίας και διανομής προϊόντων, προκειμένου να εφαρμόζεται στην πράξη η φιλοσοφία της Εταιρείας.