MIRË SE VINI

Kur BRILLANT THREADS S.A. 60 vjet më parë kish filluar ciklin e punës së saj, ajo kishte dy objektiva kryesore: për të krijuar produkte të jashtëzakonshme në gamë të gjerë me çmime konkurruese dhe krijimin e klientëve të kënaqur.
Duke çuar në ide të reja dhe gjendje të reja teknologjike për të arritur qëllimet e veta , sot është forca më e madhe aktive dhe vazhdimisht evoluon në fushën e industris  tekstile greke
 për shkak se:
Ajo mbulon nevojat e të gjitha llojeve të qepjes në të gjitha llojet e pëlhurave ,qe prej copave per veshjeve,qepjeve te çantave dhe kepucëve  deri tek tendat e diellit.
Ajo disponon në magazin stok fijesh me forcë të lartë dhe në game te madhe ngjyrash , por gjithashtu bën dhe ngjyerje të veçanta në baze kërkesave të klientëve.
Ofrojnë çmime konkurruese dhe mbështetje teknike  nga shitësit e specializuar.
Ajo  përgjigjet shpejt dhe në mënyrë efektive për të dhënë porosinë tuaj .
Personat e specializuar posaçërisht ndihmojne në zgjedhjen e produktit të drejtë, për të marrë rezultatin më të mirë dhe te deshirueshëm në çdo fushëveprim.