CERTIFIKIMET
BESIMI NË TEKSTILE

Produktet e kompanise Brillant S.A. janë projektuar dhe prodhuar në bazë të specifikimeve  të  rrepta të kontrolluara nga standardet ekologjike (STANDARD 100 by OEKO-TEX®)) dhe standardet ndërkombëtare (BS, DIN), në mënyrë që të plotësojë kërkesat e kërkuara.

Fundi I Dosjes
CERTIFIKATA ISO 9001: 2015

Kompania Brillant S.A. operon një sistem të sigurimit të cilësisë sipas ISO 9001:2015 certifikuar nga TUV Austria .

Fundi I Dosjes