ARGO

 Fije qepje nga  poliamide i vazhdueshëm i hollë 6.6, me force të lartë dhe cilësi të shkëlqyera, kryesisht përdoret për kërkesat e mallrave prej lëkure.

PRODUKTI PAKETIMI NGJYRA NË STOK
APLIKIMET KRYESORE
NAILON 14 1070 M 210 Cizme
NAILON 20 1600 M 140 Cizme
NAILON 30 2400 M 93 Cizme
NAILON 40 1600 M 70 Cizme
NAILON 40 3200 M 70 Cizme
NAILON 60 2400 M 45 Cizme
NAILON 60 4800 M 45 Cizme
NAILON 90 3400 M 31 Cizme
PRODUKTI NUMRI NO. TRASHËSI
A TEX
TRASHËSI
A DEN
REZISTENCA MINIMALE
(CN)
ZGJATIMI % QËNDRUSHMERIA E NGJYRES
NAILON 14 14 210 630X3 12000 22 4-5
NAILON 20 20 140 420X3 8000 22 4-5
NAILON 30 30 93 280X3 5500 22 4-5
NAILON 40 40 70 210X3 4100 20 4-5
NAILON 60 60 45 140X3 3000 20 4-5
NAILON 90 90 31 140X2 2000 20 4-5