ELAFI

Fije e prodhuar nga  poliestër me elasticitet,me cilësi të lartë dhe e butë në veshje.  Ideale për syzator
 

PRODUKTI PAKETIMI NGJYRA
NË STOK
APLIKIMET KRYESORE
ELAFI 50 9000 M 192 Xhin, Syzator
ELAFI 80 13500 M 192 Syzator
ELAFI 160 10000 M 192 Syzator
ELAFI 160 27000 M 192 Syzator
ELAFI 100 12000 M 1 Syzator
ELAFI 100 24000 M 1 Syzator
PRODUKTI NUMRI NO. TRASHËSI
A TEX
TRASHËSI
A NE
REZISTENCA MINIMALE (CN) ZGJATIMI % QËNDRUSHMERIA E NGJYRES
ELAFI 50 50 54 150X3 1800 25 4-5
ELAFI 80 80 36 150X2 1200 25 4-5
ELAFI 160 160 18 150X1 600 25 4-5
ELAFI 100 100 36 300x1 1150 25 4-5