LUBRIFIKANTE
DENOL
  • SPECIAL HANDY:Përdorim shtëpiak   
  • VERDA:Përdorim të përgjithshëm 
  • PREMO: Prej naftës së papërpunuar,perdoret per përdorim të përgjithshëm    
  • TENUS: Për makina Rimoldi dhe përdorim të përgjithshëm
  • LUBROIL: I tejdukshem,nuk le njolla për përdorim shtëpiak    
  • WHITE: I tejdukshëm,nuk lë njolla për përdorim të përgjithshem  
  • SILICONE: Vajosje e fijes në tegel 
  • CLEAN:Pastrues i lëngshem për veshje.