TEKSTUREL

Fije e prodhuar nga  poliestër me elasticitet.
Ka cilësi të lartë , elastike dhe e butë në veshje.
Ideale për makinat thurse.

PRODUKTI PAKETIMI NGJYRA NË STOK
APLIKIMET KRYESORE
TEKSTUREL 80 1400 gr 192 Makinat thurse
TEKSTUREL 160 1400 gr 192 Makinat thurse
PRODUKTI NUMRI NO. TRASHËSI
A TEX
TRASHËSI
A DEN
REZISTENCA MINIMALE (CN) ZGJATIMI % QËNDRUSHMERIA E NGJYRES
TEXTUREL 80 80 36 150X2 1200 25 4-5
TEXTUREL 160 160 18 150X1 600 25 4-5